Phone icon

Hent vores app!

Bestil hurtigere og nemmere!

Vis mere

Om Tako Tako AArhus

Hos TACO TACO Aarhus elsker vores dygtige og passionerede medarbejdere at tilberede de himmelske klassikere fra det mexicanske køkken, der er kendt for sin stærke og krydrede smag. Vi arbejder altid med friske råvarer og de klassiske mexicanske ingredienser, så du får en autentisk og udsøgt madoplevelse når du bestiller mad hos os.

Bestil mad nemt og hurtigt direkte via vores hjemmeside eller download vores brugervenlige app til din smartphone eller tablet via App Store eller Google Play. Så er det endnu nemmere at bestille mad hos os - du skal bare finde din smartphone frem og åbne vores app.

Tako Tako AArhus Restaurant

Du finder vores hyggelige restaurant på Åboulevarden 17, 8000 Aarhus C. Vi kan varmt anbefale at downloade vores app via App Store eller Google Play, så det bliver endnu nemmere at bestille mad hos os. Du bestemmer selv hvornår du vil komme og hente maden i vores hyggelige restaurant, og så sørger vi for at have maden klar til tiden. Du er selvfølgelig også velkommen til at sidde i vores hyggelige restaurant og nyde den gode mad. Vi glæder os til at modtage din bestilling og til at se dig hos TACO TACO Aarhus!
Tako Tako AArhus restaurant icon
Vis mindre